Sivas Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay Suşehri ilçesinde bir dizi incelemelerde bulundu.
Suşehri Emniyet Müdürlüğü hizmet binasını gezen Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay Suşehri Emniyet Müdürü Cevat İratcı'dan bilgiler aldı.Kızılay daha sonra Suşehri Belediyesi Aspasya parkı sosyal tesislerini de gezerek,Suşehri Merkez Karakol Amirliğinde de incelemelerde bulundu.
Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Sivas Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay, "Suşehri ilçemiz Kelkit vadisi üzerinde bulunan en büyük ilçelerden biridir ilçe emniyet müdürlüklerimizi gezerek çeşitli incelemelerde bulunduk. Suşehri ilçemiz bu bağlamda ilçe idarecileri olsun, sivil toplum kuruluşları, esnaflarımız ve ilçe jandarma komutanlığımız emniyet birimlerimize her türlü desteği vermekteler. Bu bağlamda herkese teşekkür ediyorum. Uluslar arası yol olan D-100 karayolu üzerindeki Suşehri ilçemiz emniyet birimlerimiz çok başarılı çalışmalara imza atmaktalar yakın bir zaman önce ilçede meydana gelen hırsızlık olaylarının 8 saat gibi kısa sürede Sivas il emniyet müdürlüğü ile yürütülen çalışma ile yakalanmaları büyük bir başarıdır. Suşehri Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizi kutluyorum Suşehri'nin daha iyi güvenli bir ilçe konumuna getirmek için yüksek donanımlı mobese sisteminin kurulması için başlatılan çalışmalarda da büyük mesafe alınmıştır ve en kısa sürede mobese sistemi Suşehri'ne hayat verecektir ve olası olaylara çok hızlı bir şekilde müdahale edilecektir"dedi.
Basın mensuplarına da teşekkür eden Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay, "Suşehri'nde bulunan ulusal ve yerel basın mensuplarını da tebrik ediyorum Suşehri Emniyet Müdürlüğümüzün ve çevre ilçe emniyet müdürlüklerimizin başarılı çalışmalarını ulusal ve yerel medyada en hızlı şekilde yansıtmaları bizleri mutlu ediyor bu bağlamda gazeteci arkadaşlarımız ayrıca teşekkür ediyorum"diye konuştu.
(SY-UY-AÖ-Y)

28.01.2013 17:46:21 TSI

Editör: Wan Haber