Salihli'de Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) bünyesinde kurulan ve tamamını gençlerin oluşturduğu A Takımı, Dr. Haluk Alacaklıoğlu'nun konuşmacı olarak katılacağı "Şirketinizin kaç nesil yaşamasını istersiniz" konulu konferans düzenleyecek.
Salihli Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde ilçedeki 25-35 yaş arasındaki gençlerden oluşan "A Takımı" aile şirketlerine ilişkin konferans düzenliyor. A Takımı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yüksel "Yarın (19 Ocak Cumartesi) Ticaret ve Sanayi Odası Sardes Salonu'nda gerçekleştirilecek olan konferansta, Aile Şirketleri Danışmanı Dr. Haluk Alacaklıoğlu Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma, Aile Anayasası, Kuşaklararası Geçişin Hazırlanması ve Kurumsal Yönetim" konularından önemli bilgilere verecek. Bu konferansımıza tüm Salihli halkı davetlidir" dedi.
"Türkiye'nin Aile Şirketleri Anayasa Profesörü" olarak bilinen Alacaklıoğlu, Family Business Governance LLP'nin kurucusu ve başkanı. Şimdiye dek doğrudan çalıştığı aile ya da özel şirket, Türkiye, Almanya, Suudi Arabistan, ABD, Japonya, Hindistan, Güney Afrika, İsviçre, Fransa, Katar, Dubai, Bahreyn, Mısır, Hollanda.
(ES-ERG-Y)

18.01.2013 10:52:40 TSI

Editör: Wan Haber