Şirince köyünde 'kıyamet' etkinlikleri ile devam ederken, bir yerel gazetenin yetkilileri ile Kurtlar Vadisi dizisinin ünlü ismi Ümit Acar engellilere destek amacıyla kampanya başlattı.
Şirince köyünde, Selçuk'ta yayın yapan bir yerel gazete, Kurtlar Vadisi dizisinin ünlü ismi Ümit Acar ile birlikte engellilere destek amaçlı bir kampanya başlattı. 1 TL'ye gazete satışı yapan ve bu satıştan elde edilecek gelirle bir engelliye tekerlekli sandalye hediye edileceğini açıklayan gazetenin Yazı İşleri Müdürü Arif Çemrek, bu kampanyaya destek veren ünlü sanatçı Ümit Acar'a teşekkür etti.
Engellilere her zaman destek verilmesi gerektiğini belirten Ümit Acar ise, "Ben Şirince'de ev sahibi sayılırım. Öncelikle tüm basın mensuplarına hoş geldiniz diyorum. 21 Aralık sözde kıyamet Günü, sanal bir gündem oluşturmuştur. Şirince halkı, normal hayatına devam ediyor. Şirince geçmişte çok daha fazla ziyaretçi ağırlamıştır. Ben bu vesile ile engelliler için yapılan bu kampanyadan dolayı Arif Beyi kutluyorum" dedi.
(HÇ-OK-Y)

21.12.2012 16:10:30 TSI

Editör: Wan Haber