Sakarya Büyükşehir Belediyesi iştiraki BELPAŞ işletmesi olan AKM sinema salonlarının yılsonu rakamları açıklandı. İşletme Müdürü Abdullah Arslan, "2012 yılı içerisinde 2 milyona yakın biletli seyircimizi ağırladık. İşletmemize ilgi gösteren herkese çok teşekkürler" dedi.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BELPAŞ A.Ş. işletmesi olan Adapazarı Kültür Merkezi'ne Sakaryalılar yoğun ilgi gösteriyor. AKM sinema salonlarının yılsonu rakamlarını açıklayan İşletme Müdürü Abdullah Arslan, "Her anlamda yaşayan bir kültür merkezi olan işletmemizde her hafta 50 bini aşkın vatandaşımızı misafir ediyor, misafirlerimize en iyi hizmeti verme gayretini gösteriyoruz. İşletmemizi her fırsatta yeniliyor, sinema salonlarımızı vatandaşlarımızın daha rahat film keyfi yaşamaları için düzenliyoruz. AKM sinema salonlarımızda 2012 yılı içerisinde 1 milyon 822 bin 513 biletli seyircimizi ağırladık" diye konuştu.
Adapazarı Kültür Merkezi'nde bulunan tiyatro salonunda her ay düzenli olarak kültür ve sanat programlarının gerçekleştirildiğini kaydeden Arslan, "Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen konferanslar, seminerler, paneller ve tiyatro gösterimlerinde binlerce Sakaryalı AKM'de buluşmaya devam ediyor" şeklinde konuştu.
Abdullah Arslan, "Adapazarı Kültür Merkezi olarak yeni yıla, yeni sezona hazırız. İşletmemize ilgi gösteren herkese çok teşekkürler. Kurulduğu günden bugüne Sakaryalıların vazgeçilmezi olan işletmemizde vatandaşlarımız için en iyi hizmet çabamız devam edecek. Hemşerilerimizi yeni yılda da AKM farkını yaşamaya davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.
(RKO-RKO)

31.12.2012 15:46:58 TSI

Editör: Wan Haber