Madagascar Live geliyor!Son zamanlarda sinemanın en çok sevilen izlenen ve ençok hoşça vakit geçirebileceğini ve güleceğiniz Madagascar Live Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdi. Madagascar Live canlı sahne gösterisi ile Türkiyeye gelecek ve Bu kez tiyatro gösterisi ile herkesi hakhakaya boğacak.Sinemanın gülen yüzü Madagascar Live'dan Türkiyeye adım. Eğlence ve gülmecenin adres filmi Madagascar Live'den Türkiye'de ilk herkesi heycanlandırdı.


Tüm dünyada gişe rekorları kıran Madagascar filminin karakter isimleri filmin senaryosundan alınarak canlı sahne yani tiyatroya aktarılmış hali ile Türkiyede Türk seryicisi ile sahne almaya hazırlanıyor. Madagascar Live adı altında özel gösterisi ile hem görsel hemde müzikal bir şow ile birleşerek Türkiyeye oldukça hoşça vakit geçirebilecekleri bir an için sahneye çıkacaklar.

 

live.jpg

Dünya ünlü popüler film olanMadagascar filminin Tiyatrosal hali olan  Live gösterisi aslan Alex, zebra Marty, zürafa Melma ve su aygırı Gloria'nın New York Hayvanat Bahçesi'nden, Kral Julien'in çılgın Madagascar dünyasına uzanan kaçış serüvenlerini konu alacak. Gerçekçi sahne kurulumları, kostümler ve müzikle sımsıcak bir arkadaşlık hikayesi tiyatros severlere bu haliyle anlatılacak.. Toplam 25 karakterin sahne alacağı gösteri izleyenleri Central Park Hayvanat Bahçesi'nden Madagascar'ın sahillerine aktaracak.

Madagascar LiveTürkiye turnesine Bursa'dan başlayacak olan Madagascar Live!, 23-24-25 Ocak tarihlerinde Bursa Merinos Atatürk Kültür Merkezi'nde sahnelenecek. Ardından 30-31 Ocak ve 1 Şubat tarihlerinde İstanbullu çocukları büyülü bir dünyayla tanıştırmak üzere Ülker Sports Arena'da oynanacak. 6-7-8 Şubat tarihlerinde ise bu kez Ankara için "sahne!" diyecek ve üç gün boyunca Congresium Ankara'da çocuklarla bir araya gelecek. Yeni yılın en büyük eğlencelerinden biri olarak heyecanla beklenen macera, çocukların karne tatiline keyf üstüne keyf katacak

 

Editör: Wan Haber