Evlilik hazırlıkları yaptıkları Magazin dünyasının gündeminde olan Sinem Kobal-İbrahim Çelikkol çiftinin araları feci şekilde bozuldu. İkilinin evlilik hazırlıkları yaparken ayrılmış olması magazin dünyasına bomba giibi düştü.


Gönül İşleri dizisinde sanat hayatını devam ettiren Sinem Kobal ve Reaksiyon filminde rol alan İbrahim Çelikkol ilişkisinin bitiş sebebi olarak gösterilen sebep ise fısıltı gazetesine göre kıskançlık. Başka bir söylentiye göre ise; Sinem Kobal'ın kendini evliliğe henüz hazır hissetmemesi yüzünden çift ayrılık kararı aldı.


İbrahim Çelikkol kameraların karşısına son çıktığında verdiği röportajda; "Sinem'le belki Ekim'de evleniriz, belki yarın. Her an, her şey olabilir" ifadelerini kullanmıştı.

 

Sinem Kobal'ın yakın çevresindeki arkadaşlarına ayrılığı isteyenin kendisi olduğun belirttiği ve şu sözleri söylediği iddia edildi. “Birdenbire geldiler. Yalnız kalmak istedim, ayrıldım. Çiftlik hayatı bana göre değilmiş”

 

Güzel oyuncu ise bu haberlere sosyal medya hesabından ''Özel hayatım hakkında bu güne kadar hiç açıklama yapmadım.Bugün benim ağzımdan basında yer alan haberlerler doğru değildir..sevgiler'' şeklinde açıklamada bulundu.

Editör: Wan Haber