Kayseri'nin Develi ilçesine bağlı Sindelhöyük Belediyesi Kayseri ve Civarı T.A.Ş'a olan borcunu ödedi ve 5 aylık alacaklı duruma geldi.
Sindelhöyük Belediye Başkanı Hamdullah Deringöl, "Gerimizde temiz bir sayfa bırakmak için elimizden geleni yapıyoruz. Son güne kadarda kasabamız için ne gerekiyorsa yapacağız. Tek düşüncemiz hizmet hizmet son güne kadar hizmet" dedi. Deringöl, "Borcumuzu ödeyerek belediye tarihinde ilk defa alacaklı konumuna geçtik" diye konuştu.
Deringöl, "Kasabanın yeşil ağaçlı turizme açık bir yöre olması için yollar parkelendi, yol kenarlarına ağaçlar dikildi. Alt yapı çalışmaları bitti, kasabanın tanıtımını en güzel şekilde yapmak için Sultan Sazlığı Kenarına balık evi denilen sulak ve yem yeşil piknik alanı yapıldı. Sosyal faaliyetlere de çok önem verildi. Geçen yaz sünnet şöleninde tam 100 çocuk sünnet edildi. Sultan Sazlığı Sindelhöyük Atlı Spor kulübünün yapmış olduğu ciritlere destek olduk. Ata sporunun tekrar canlanması için ciritçilere her zaman destek olduk" diyerek yapılanları sıraladı.
(AÖ-Y)

07.02.2013 15:48:21 TSI

Editör: Wan Haber