Sincan Belediyesi ve SİSİAD işbirliği ile açılan okuma salonları başarılı gençler yetiştirmek için çalışmalarını hızla sürdürüyor. Sincan ve Yenikent'te bulunan birçok okuma salonu ile gençler SBS'ye en iyi şekilde hazırlanıyor.
Sincan Belediyesi ve SİSİAD işbirliği ile hayata geçirilen okuma salonları geleceğin başarılı gençlerini yetiştirmeye devam ediyor. Sincan ve Yenikent'te bulunan pek çok okuma salonunda, maddi durumu yetersiz olan 6. 7.ve 8. sınıf öğrencileri SBS'ye hazırlıyor. Doküman ücreti hariç hiçbir ücretin alınmadığı okuma salonlarında dershane müfredatlarına bağlı kalınarak eğitimler veriliyor.
Okuma salonlarında eğitimler hafta içi ve hafta sonu olmak üzere pek çok gruptan oluşuyor.
Sincan Belediyesi'nin hizmete sunduğu okuma salonları, velilerinden de büyük takdirini topluyor. Maddi durumu yetersiz olan veliler çocuklarını dershaneye yollayamadıkları için okuma salonlarının kendilerinin imdadına koştuğunu söylüyor. Dershane ücretlerinin çok olmasından yakınan veliler, böyle bir imkan sağlandığı için Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna'ya ve SİSİAD'a çok teşekkür etti.
Gelecek neslin önemini her zaman vurgulayan Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, "SİSİAD ile ortaklaşa açtığımız okuma salonlarımız maddi durumu yetersiz olan dershaneye ya da her hangi bir kursa gidecek durumu olmayan öğrencilerimize hizmet veriyor. Tecrübeli ve bilgili eğitim kadrosu ile öğrencilerimiz dershanelerde alacakları eğitimi burada onlara ücretsiz olarak veriyoruz. Okuma Salonlarımızı ilçemizin geneline yaymak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. SİSİAD'ne de katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.
(BK-ÖZ-Y)

08.02.2013 10:43:24 TSI

Editör: Wan Haber