Sincan Belediyesi, öğrencilerin yarıyıl tatilini eğlenceli hale getirmek için düzenlediği etkinliklere tüm hızıyla devam ediyor.
Eğitim öğretim yılında öğrencilerin motivasyonu artırmak için tiyatro gösterileri ve seminerler düzenleyen Sincan Belediyesi, yarıyıl tatilinde de öğrencilerin yanında olmaya devam ediyor. Belediye, yoğun geçen okul dönemi ardından öğrencilerin rahatlaması ve eğlenmesi için bir dizi etkinlik düzenliyor. Sincan genelinde her gün bir okulda gerçekleşen etkinliklerde; animasyonlardan kukla gösterilerine, tiyatrolardan orta oyuna, Hacivat Karagözden yarışmalara kadar pek çok gösteri yer alıyor.
Sincan Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibi tarafından yarıyıl tatili boyunca ücretsiz olarak sunulacak olan eğlence paketi ile öğrencilerin yeni okul dönemine zinde ve mutlu olarak başlaması hedefleniyor. Her gün başka bir okulda yapılan etkinlikler, saat 14.00'de başlıyor. 7'den 70'e herkese hitap eden gösterilerde, öğrenciler yeni eğitim öğretim dönemi için enerji toplarken ailelerde çocukları ile birlikte doyasıya vakit geçirebiliyor.
Vatandaşın büyük beğenisini toplayan gösteriler; 31 Ocak Perşembe günü Mehmet Sündüs İlkokulu'nda, 1 Şubat Cuma günü Ahi Evran İlkokulu'nda, 2 Şubat Cumartesi günü Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde, 3 Şubat pazar günü ise Temelli Düğün Salonu'nda gerçekleşecek. Gösteriler ve tarihleriyle ilgili detaylı bilgi almak isteyenler 271 17 77 numaralı telefonu arayabilir.
(BK-YHY-Y)

31.01.2013 10:32:40 TSI

Editör: Wan Haber