Sincan Yozgatlılar Derneği tarafından düzenlenen '1. Desti Kebabı Kırma' törenine katılan Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar, Yozgat'ta kalite çıtasını gittikçe artırdıklarına dikkat çekerek, bulundukları bölgede en iyi hizmeti vermeyi amaçladıklarını bildirdi.
Sincan Yozgatlılar Derneği'nin düzenlediği 1. Desti Kebabı Kırma etkinliğine MHP Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz, Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar, Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Sincan Yozgatlılar Derneği Başkanı Hamdi Yılmaz ve çok sayıda Yozgatlı vatandaş katıldı. Bu yıl ilki gerçekleştirilen etkinliğe katılan Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Uçar, Bozok Üniversitesi'nin projelerini anlattı. Üniversitenin belli gelenekleri olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Uçar, "Yeni Rektörlük binamız, mühendislik binamızı yaptık. Araştırma hastanemiz büyük bir hızla ilerliyor. Yozgat'ımıza 200 yataklı yeni bir araştırma uygulama hastanesi kazandırıyoruz" dedi.
Aynı zamanda Tıp Fakültesi Morfoloji binasının yapımına da devam edildiğini söyleyen Prof. Dr. Uçar, "Alt yapı çalışmalarına devam ediyoruz. Bölgede bulunan 800 kişilik en büyük kongre kültür salonu olan bir kültür merkezini bitmek üzereyiz" şeklinde konuştu.
Yozgat'ta kalite çıtasını gittikçe artırdıklarına dikkat çeken Uçar, bulundukları bölgede en iyi hizmeti vermeyi amaçladıklarını bildirdi.
Program, Yozgatlıların desti kebabı kırma etkinliği ile son buldu.
(PS-CC-Y)

12.01.2013 12:20:03 TSI

Editör: Wan Haber