Sincan Belediyesi, Ulaştırma Bakanlığı ve Devlet Demiryolları ile işbirliği ile hayata geçirilen Sazpınar Üst Geçidi hizmete girdi.
Sincan Belediyesi, ilçenin en büyük sorunlarından biri olan ulaşım konusuna çözüm aramaya devam ediyor. Lale Alt Geçidi'nin ardından Sincan Merkezi Ayaş Yoluna bağlayacak ikinci proje olan Sazpınarı Üst Geçidi de hizmet girdi. Ulaştırma Bakanlığı ve Devlet Demiryolları ile ortaklaşa gerçekleştirilen proje ile aynı zamanda 11. Cadde Sanayiye de bağlandı.
Sincan Belediyesi ve Devlet Demiryolları işbirliği ile hayata geçirilen Sazpınarı Üst Geçidi ile Sincan'ın trafiği büyük ölçüde rahatladı. 3 şerit gidiş 3 şerit geliş olarak yapılan geçitte yaya yoluna da yer verildi.
Lale Alt Geçidinden sonra Sazpınar Üst Geçidi ile de Sincan Merkez ile Ayaş Yolu birbirine bağlandı. Geçit ile aynı zamanda Sanayi Bölgesi'ne de geçişi de kolaylaştırdı.
Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, "Ulaştırma Bakanımız Binali Yıldırım Lale Alt Geçidinin temel atma töreni sırasında Sazpınarı Üst Geçidinin müjdesini vermişti. Çok kısa sürede de Sincan'ımıza bu dev eser kazandırıldığı için kendilerine teşekkür ederim. Sazpınar Üst Geçidi vatandaşımıza hayırlı olsun" dedi.
(BK-ÖZ-Y)

19.02.2013 10:32:21 TSI

Editör: Wan Haber