Bölgesel Amatör Liginde 6. grupta mücadele eden Sincan Belediyespor, ilk yarıyı 21 puanla 4. sırada tamamladı. Ligin ikinci yarısı için kampa giren futbolcular ilk maçlarını Ostimspor'la yapacak.
Bölgesel Amatör Lig de 6. grupta mücadele eden Sincan Belediyespor, ikinci yarı için hazırlıklara başladı. Grubu ilk yarı sonunda 4. sırada tamamlayan takım, oynadığı 13 karşılaşmada 5 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 21 puan topladı. İkinci yarıya ise en iyi şekilde başlamak isteyen futbolcular, bir haftalık tatilin ardından Antalya'da kampa girecek. Takımın tek hedefi, grubu 1. tamamlayabilmek.
Takımın ilk yarıda göstermiş olduğu performansı artırmayı amaçladıklarını söyleyen Sincan Belediyespor Kulübü Başkanı Ferhat Öksüz, "Takımımızı ikinci yarı öncesinde en iyi şekilde hazırlayarak grubu 1. sırada tamamlamak istiyoruz. Bunun için takımımıza gerekli olan transferleri yapacağız. İkinci yarı taraftarımızın desteğini de yanımızda görmeyi umuyoruz. Çünkü bu iş ekip işi, birlikten kuvvet doğar. İnşallah sezon sonu ipi göğüsler Sincan'ımıza layık olan 3. lige çıkmış oluruz" dedi.
Sincan Belediyespor ikinci yarıya, 27 Ocak Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Ostimspor maçıyla başlayacak.
(BK-ÖZ-Y)

05.01.2013 12:02:18 TSI

Editör: Wan Haber