Sincan Belediyesi, yarıyıl tatilinde öğrencilere anlamlı bir karne hediyesi verdi. Belediyenin düzenlediği organizasyonla Sincan genelindeki 89 okulun birincileri, aileleriyle birlikte Konya'yı gezdi.
Sincan Belediyesi, okul birincilerine Konya'yı gezdirdi. Öğrencileri başarılarından dolayı tebrik etmek ve ikinci döneme daha iyi başlamalarını sağlamak isteyen Belediye, okul birincilerini ve ailelerini hızlı trenle Konya'ya götürdü. Tarih ve kültür konan gezide hatıra fotoğrafları çektiren aileler, Konya'dan güzel anılarla ve huzur dolu olarak ayrıldı.
Gezi programı kapsamında öğrenciler ve aileleri; Mevlana Müzesi ve türbesi, Şemsi Tebrizi Camii ve türbesi, Alaaddin Tepesi ve Alaaddin Camii, panaromik şehir turu, meram bağları ve Tavus Baba Türbesi, panaromik Sille turu, İnce Minareli Camii ve Karatay Medresesi gezdi. Konya'nın en güzel yerlerini görme fırsatı yakalayan öğrenciler ve aileleri, geziden oldukça memnun ayrıldı.
Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna'ya teşekkür eden Semihe İsen Ortaokulu birincisi Asude Nur Ceylan, "Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bizlere böyle bir imkan tanınması beni çok mutlu etti. Derslerime daha fazla çalışarak daha başarılı olmaya çalışacağım. Ailelerimizin de bizimle gelmesi çok iyi oldu. Yeni ders dönemine daha güzel ve daha mutlu olarak başlayacağım. Bize bu gezide eşlik eden Sincan Belediyesi ekibine ve Başkanımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.
(BK-YHY-Y)

31.01.2013 10:21:05 TSI

Editör: Wan Haber