Sincan Belediyesi'nin ileri yaştaki vatandaşlar için hizmete sunduğu Güngörmüşler Konağı'nda sosyo-kültürel etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor.
İlçede yaşayan ileri yaştaki vatandaşlar için hizmete sunulan Güngörmüşler Konağı'nda yapılan sosyo-kültürel faaliyetlere bir yenisi daha eklendi. Güngörmüşler için Konakta sağlık ve sohbet toplantıları yapan Belediye, bu kez de bir gezi programı düzenledi. Güngörmüşlere; Kocatepe Camisi, Taceddin Dergahı, Hacı Bayram Veli Camisi, M. Akif Ersoy'un Evi ve müzeler gezdirildi. Ankara'nın tarihi güzelliklerini görme fırsatı yakalayan güngörmüşler, geziden oldukça mutlu ayrıldı.
Sincan Belediyesi'nin kendilerine sunduğu bu gezi programından oldukça memnun olan güngörmüşlerden Osman Gül, "Başkanımıza bu gezi için çok teşekkür ediyorum. Bizler için hizmete sunduğu Güngörmüşler Konağı'nın yanı sıra bir de gezi düzenlemesi çok hoşumuza gitti. Gezdiğimiz ve gördüğümüz yerler hakkında güzel bilgiler edindik. Bizlere burada eşlik eden Talat Beye de çok teşekkür ediyorum" dedi.
Bir başka Güngörmüşler Konağı sakini Mehmet Gündüz ise, "Ben daha önce buralara gelme fırsat yakalayamamıştım. Bacaklarım çok ağrıyor, otobüse bin in çok zor oluyor. Ama belediyemiz sağ olsun bizler için bir otobüs tahsis ederek bize buraları görme fırsatı sundu. Çok güzel duygularla geziden ayrıldım. Atalarımıza, ölmüşlerimize ve ülkemize bol bol dua ettik. Başkanımıza bu gezi için çok teşekkür ediyorum" dedi.
(BK-YHY-Y)

14.02.2013 13:34:04 TSI

Editör: Wan Haber