Sincan Belediyesi, "Enerji Tasarrufu Haftası" kapsamında Temelli TOKİ İlkokulu'nda bir program düzenledi. Programda; enerji kaynaklarının bilinçli kullanılması gerektiğine dikkat çekildi. Öğrencilerinde şiirlerle katıldığı program, büyük beğeni topladı.
Sincan Belediyesi, "Enerjini Verimli Kullan, Boşa Harcama" sloganı ile 11-18 Ocak Enerji Tasarrufu Haftası kapsamında Temelli TOKİ İlkokulu'nda bir program düzenledi. Programa; Sincan Belediyesi Başkan Yardımcısı Abdurrahman Barın, Ak Parti Grup Başkanvekili Faruk Çetinkaya, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Binici, muhtarlar, okul müdürleri, imamlar ve öğrenciler katıldı.
Enerji tasarrufunun gelecek nesiller için çok önemli olacağının altını çizen Sincan Belediye Başkan Doç. Dr. Mustafa Tuna, " Toplumsal fayda odaklı sosyal sorumluluk projelerinden biri olan enerji tasarrufu bilincini, yaşam tarzı ve kültür haline getirmeliyiz. Daha iyi bir gelecek ve daha iyi bir ekonomi için enerji kaynaklarımızı bilinçli ve kontrollü kullanmalıyız." dedi.
Programda; enerji kaynaklarının dünyanın ve ülkemizin en önemli gündem maddelerinin başında geldiği anlatıldı. Aynı zamanda, enerji kaynaklarının sınırlı olması, enerji fiyatlarındaki dalgalanmalar ve artan rekabet koşullarının kaynakların etkin kullanımını zorunlu hale getirdiği belirtildi. Enerji tasarrufuna teşvik edilen öğrenciler, seminerden memnun ayrıldı.
(BK-ÖK-Y)

16.01.2013 11:00:38 TSI

Editör: Wan Haber