Sincan Belediyesi, "Bir Destandır Çanakkale" konulu resim ve kompozisyon yarışması düzenliyor. Sincan genelindeki tüm öğrencilerin katılabileceği yarışmaya son başvuru tarihi 8 Mart 2013. Yarışmada ilk dörde giren öğrencileri ise birbirinden güzel hediyeler bekliyor.
Sincan Belediyesi, 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 98. yıl dönümü için Sincan'daki okullarda " Çanakkale Bir Destandır" konulu resim ve kompozisyon yarışması düzenliyor. Son müracaatın 8 Mart 2013 olduğu yarışmada yetenekli öğrenciler, hünerlerini sergileyecek.
Sincan genelindeki tüm okullardan öğrencilerinin başvuru yapılabileceği yarışmada ilk dörde girenlere de birbirinden güzel hediyeler verilecek. Çanakkale de bir destan yazıldığını en iyi anlatan resim ve kompozisyona diz üstü bilgisayar ve kitap seti hediye edilecek. İkinci olan öğrenciye notebook ve kitap seti, üçüncüye mp4 ve kitap seti, dördüncüye ise mp3 ve kitap seti hediye edilecek.
Yarışmaya katılmak isteyen yetenekli öğrenciler başvuru ve detaylı bilgi almak için 271 17 11 numaralı telefonu da arayabilecek.
(BK-ÖK-Y)

14.01.2013 12:20:49 TSI

Editör: Wan Haber