Beylikdüzü Belediyesi, Yükseköğretime Geçiş Sınavı öncesi öğrencilere seminer düzenledi. Seminerde, sınava girecek olan öğrencilere çalışma sisteminin nasıl olması gerektiği ve gününü nasıl geçirileceği hakkında bilgiler verildi.
Beylikdüzü Belediyesi tarafından organize edilen ve öğretim üyesi Turgut Aytaç tarafından verilen 'YGS Motivasyon Semineri'nin ilk günü, Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. 18 Şubat'ta ilki gerçekleştirilen 'YGS Motivasyon Semineri" 19-20 ve 22 şubat tarihlerinde Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde devam edecek. 24 Mart Pazar günü yapılacak sınav öncesi, öğrencilere çalışma sisteminin nasıl olması gerektiği ve günün nasıl geçirileceği ile ilgili bilgiler verildi.

BAŞARIYA İNANMAK EN ÖNEMLİ MOTİVASYON KAYNAĞI
Öğretim üyesi Turgay Aytaç tarafından slayt ve filmler eşliğinde, öğrencilere sınava hazırlık yöntemleri anlatılıyor. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un da katıldığı seminerde, öğrencilerin sınava hazırlanırken başarıya inanmalarının en önemli motivasyon kaynakları olduğu vurgulanıyor. YGS'ye hazırlığın en önemli noktasının başarı için her soruyu yapmaya çalışmak olduğuna değinen öğretim üyesi Aytaç, her soru için ayrılan sürenin bir dakika olduğuna ve zamanı iyi yönetmek gerektiğini ifade etti.

BAŞKAN UZUN'DAN ÖĞRENCİLERE MORAL
YGS Motivasyon Semineri'nde Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun da öğrencileri yalnız bırakmadı. Sınav stresinin hayatın her evresinde yaşandığını, YGS'nin hiçbir zaman son olmadığını, hayatın her anının bir sınav olduğunu dile getiren Başkan Uzun, "Sınavın stresi ile kendinizi yıpratmayın. Hepiniz bizler için değerlisiniz. Sonuç başarılı da olsa, başarısız da olsaYGS sizin için bir son değildir. Yaşam da bir sınavdır" şeklinde konuştu. Başkan Uzun ayrıca öğrencilere 24 Mart günü yapılacak sınav için başarılar diledi.
Semineri'nin ilk gününe Başkan Uzun'un yanı sıra başkan danışmanı Av. Ercan Ay'da katıldı.
(RFK-RFK-Y)

18.02.2013 17:40:54 TSI

Editör: Wan Haber