Kütahya Simav'da çeşitli alanlarda faaliyet gösteren tarımsal amaçlı kooperatif yöneticilerine yönelik eğitim toplantısı düzenlendi.
Hükümet Konağı Toplantı Salonunda Kütahya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğüne bağlı Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürlüğünden gelen teknik elamanlarınca düzenlenen iki saatlik eğitim seminerine Simav Gıda Tarım ve Hayvancılık Şube Müdürlüğü teknik elamanları da destek verdi.
Simav Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdür Vekili Murat Tokdemir ilçede faaliyet gösteren Tarımsal Kalkınma, Sulama ve Su Ürünleri Kooperatif Yöneticilerine yönelik düzenlenen eğitim seminerinde katılımcılara genel kooperatifçiliğin yanı sıra bakanlıkça uygulanan projeler ve ekonomik yatırımlar hakkında bilgiler verildiğini ve toplantının amacına hizmet edecek şekilde uyumlu geçtiğini bildirdi.
Toplantıya katılan Bahtıllı Tarımsal Sulama Kooperatifi Başkanı Nurullah Sert, "Kooperatif yöneticileri ve üyelerine yönelik yapılan eğitim toplantısı bizler açısından son derece yararlı oldu. Bu tür eğitim toplantılarının yıl içerisinde devam etmesini istiyoruz. Çünkü genel kooperatifçilik hususunda mevzuatlar sıkça değiştiği gibi bakanlığın uyguladığı bazı yeni projelerden ancak bu tür eğitim seminerleri vasıtasıyla haberimiz oluyor" dedi.
(MY-EFE)

21.12.2012 12:14:24 TSI

Editör: Wan Haber