Kütahya'nın Simav ilçesinde şifa ve tatil ortamının birlikte sunulduğu Eynal kaplıcaları son yıllarda tatilcilerin gözdesi oldu.
25 Ocak 2013 Cuma günü başlayacak 15 günlük yarıyıl tatilini fırsata dönüştürmek isteyen tatilciler, Eynal kaplıcalarındaki 192 apart motellerdeki yerlerini şimdiden ayırttı.
Kaplıcanın 900 yatak kapasitesinin tamamının dolduğunu dile getiren İşletme Müdürü Cemil Baybuk, yarıyıl tatilini fırsat bilerek kaplıcalarını tercih eden müşterilerine en iyi hizmeti sunabilmek için personelin tatillerinin iptal edildiğini bildirdi.
Yarıyıl tatilinden yararlanmak maksadıyla kaplıcalarını tercih eden müşterilerini kış mevsiminin güzelliklerinin sergilendiği doğa harikası bin 450 rakımlı Gölcük orman içi dinlenme tesisleriyle krater göl çevresine gezintiye götürmek ve burada kendilerine mangalda piknik partisi gibi sürpriz etkinlikler planladıklarını ifade eden İşletme Müdürü Cemil Baybuk, "Sürprizlerimiz bununla da sınırlı değil. Restoranımızda akşamları müşterilerimize çiğ köfteli eğlence partileri de düzenleyeceğiz" şeklinde konuştu.
Baybuk, "Sömestri tatilini kaplıcamızda geçirecek müşterilerimize hem kaliteli sağlık hizmeti sunmak hem de sürpriz eğlencelerle hoşça vakit geçirmeleri için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Eynal kaplıcalarını tercih ettikleri için pişman olmayacaklar" şeklinde konuştu.
(MY-EFE-Eİ-Y)

21.01.2013 19:27:57 TSI

Editör: Wan Haber