Son üç yılda dördü büyük üç önemli depremle sarsılan Kütahya Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesinde 1 yıldır görev yapan psikiyatri uzmanı Betül Eliküçük'ün Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine tayini ile boşalan görevine yeni uzman doktor ataması deprem mağduru vatandaşları memnun etti.
Hastanedeki poliklinik hizmetlerine hemen başlayan uzman doktor Salih Bozkurt, "Simav'ı da Simavlıları da çok sevdim Umarım bu güzel ve şirin ilçede uzun süre vatandaşa hizmet ederim" dedi.
Yaşadıkları depremden dolayı psikolojileri iyice bozulan Simavlılar yen uzman atamasından memnuniyet duyduklarını dile getirdi. Nurullah Yeşilkavak isimli vatandaş, "Uzmanımızın hastanemize atanmasından dolayı son derece memnunuz. Arada sırada devam eden depremler psikolojilerimizi bozmaya devam ediyor. Böyle bir ortamda psikolojik rahatsızlıklarımızın tedavisini ayağımızda almamız bizim için çok büyük bir nimet. Bizi psikiyatrisiz bırakmayanlara teşekkürlerimizi sunuyoruz. Doktorlarımızın kıymetini iyi bilmemiz gerekir. Önceki doktorumuz Betül hanım gibi şimdiki doktorumuzun da bizlere iyi hizmetler vereceğine inanıyoruz" dedi.
Hastane Başhekimi Anestezi Uzmanı Mesut Karaca, "Günde ortalama bin kişiye poliklinik hizmetinin verildiği hastanemiz şimdi yeni psikiyatri uzmanımızın atamasıyla daha da güçlendi. Uzman doktor sayımız 27'ye yükseldi. Sadece Simav'a değil bölgede yaşayan pek çok vatandaşımıza kaliteli sağlık hizmeti sunuyoruz. Hastanemize yeni doktor ataması bekliyoruz. Onların da filomuza katılımı ile gücümüze güç katacağız" şeklinde konuştu.
(MY-EFE)

19.01.2013 12:34:46 TSI

Editör: Wan Haber