Şırnak'ın Silopi İlçe Belediyesi tarafından İpekyolu üzerinde bulunan orta refüj aydınlatma direklerine 70 adet ışıklandırma monte edildi.
İlçe merkezi içinde bulanan aydınlatma direklerinin bulunduğu üst kısımlara lale şeklindeki ışıklandırmalar takıldı. Işıklandırma sistemi ile ilgili bilgi veren Belediye Başkan Vekili Hüsnü Yıldırım, "Gerek yayalar açısından, gerekse araçlar açısından ışıklandırma sistemi gerekli bir ihtiyaçtır. Işıklandırma sisteminin faaliyete geçmesiyle birlikte vatandaşlar ulaşım noktasında daha rahat bir şekilde hareket edebilecekler. Silopi Belediyesi olarak gayemiz daha renkli bir kent oluşturmaktır" dedi.
Silopi Belediyesi olarak çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirten Yıldırım, bu güne kadar ilçede bir çok güzelliğe imza attıklarını söyledi. Yıldırım, "Çalışmalarımızın hepsi de halkımızın memnuniyeti ve daha güzel bir şehir için yapıldı. Silopi ilçemiz hem tarihi İpekyolu hem de Habur Sınır Kapısı nedeni ile büyük bir öneme sahip. Türkiye'nin gözü ilçelerindendir. Bu kadar önemli bir konuma sahip olan ilçemizin son derece modern bir görünümde olması şart. Şehrimizi modern bir seviyeye taşımak da bizim, belediyemizin görevi. Bunun için hiç durmadan çalışacağız. Halkımızın da bu konuda desteklerini bizden esirgememelerini istiyoruz" diye konuştu.
(CK-AKK-Y)

11.02.2013 15:51:12 TSI

Editör: Wan Haber