Konya'nın Beyşehir ilçesinde bir kahvehanede meydana gelen silahlı kavga olayının ardından polis tarafından gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.
İlçe merkezinde 22 Ocak günü akşam saatlerinde bir kahvehanede yaşanan ve 1'i ağır 2 kişinin yaralanmasına neden olan silahlı kavga olayının ardından polis tarafından gözaltına alınan İ.H. Beyşehir Adliyesi'nde çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.
Olayda vücudunun 7 ayrı yerine isabet eden kurşun ve saçmalarla yaralanan kahvehane sahibi İ.H. ve ayağından yaralanan kardeşi M.H.'nin amcasının oğlu olan İ.H., polis tarafından evinde gözaltına alınmıştı. Olaya karıştığı öne sürülen diğer şüpheli amcaoğlu M.H.'yi polis yakalamak için çalışma başlattı. M.H.'nin bir süre önce şartlı tahliyeden yararlanarak cezaevinden çıktığı bildirildi.
Diğer yandan, silahlı kavga olayında kullanıldığı iddia edilen kayıp av tüfeği de işyerine yakın bir yerde bir araç içerisinde bulundu. Pompalı tüfeğin olayda kullanılıp kullanılmadığının tespit edilmesi amacıyla polis kriminal laboratuarına gönderildiği öğrenildi.
Tarafların, olayın yaşandığı günün öncesinde aralarında arazi meselesi yüzünden çıkan tartışma sonrasında karakola giderek birbirlerinden şikayetçi oldukları da öğrenildi.
(ARÖ-İP-Y)

23.01.2013 16:49:07 TSI

Editör: Wan Haber