İzmit'in 28 Haziran Mahallesi Cephanelik Stadyumu mevkiinde Kepçe Murat lakaplı Murat Karhan'ı pompalı tüfekle kalçasından vurarak yaraladığı iddia edilen Aydın C ile beraberindeki 3 kişi gözaltına alındı.
Olay, önceki akşam 21.00 sularında Cephanelik Stadyumu mevkiinde meydana geldi. Murat Karhan (18) kalçasından pompalı tüfekle vurulmuş bir şekilde bulundu. Olay yerine çağırılan ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Murat Karhan tedavi altına alındı. Alınan ilk ifadesinde olayı gerçekleştiren şahısları tanımadığını söyleyen Karhan'ı vuran zanlıları yakalamak için polis soruşturma başlattı. Olayın faillerini her yerde arayan İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri zanlıların kimliğini tespit etmeyi başardı.
Zanlıların Tavşantepe Mahallesi'nde bulunan bir evde saklandığını tespit eden polis ekipleri, söz konusu eve baskın düzenledi. Çok sayıda polis ekibinin katıldığı nefes kesen operasyonda Murat Karhan'ı vurduğu iddia edilen Aydın C. ve beraberindeki Olcay N, Mehmet E.M ve Nurettin M isimli şahıslar gözaltına alındı. Sorgulanmak üzere İzmit İlçe Asayiş Bürosu'na oradan da Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen şahısların Murat Karhan ile aralarında alacak verecek meselesi olduğu iddia edildi.
Zanlılardan Aydın C'nin Murat Karhan'dan bin 500 lira alacağı olduğu, alacağını alamayınca Karhan'ı vurduğunu söylediği öğrenildi. Gözaltına alınan şahıslar adliyeye sevk edildi.
(NA-MA-HO-Y)

06.02.2013 17:27:19 TSI

Editör: Wan Haber