Mersin'in Tarsus ilçesinde silahla oynayan liseli genç kız, çıkan kurşunun başına isabet etmesi sonucu öldü.
Üzücü kaza, Yenice Beldesi Yiğitbaşı Mahallesi Dalgaz Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre V.T. (17), okul çıkışı kız arkadaşlarıyla birlikte kendi evlerine geldi. Burada bir süre sohbet edip eğlenen liseli kızlar, salonda bulunan Osman T.'ye ait tabanca ile oynamaya başladı. V.T.'nin elinde olduğu iddia edilen silahın ateş alması sonucu genç kız başından vuruldu. Yere yığılan V.T.'yi gören arkadaşları sinir kriz geçirdi.
Mutfakta yemek yapan anne Güle T. ise çıkan ses üzerine salona girdiğinde kızını kanlar içinde gördü. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, jandarma ve savcılığın incelemesinin ardından talihsiz kızın cansız bedeni Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
100 METRE KOŞUSUNDA BİRİNCİ OLDU
Şehit Hüseyin Aygün Çok Programlı Lisesi'nde okuyan V.T., Tarsus'ta 29 Ekim'de düzenlenen okullar arası genç kızlarda 100 metre yarışında birinci olmuştu.
T. ailesinin 7 çocuğundan biri olan V.T.'nin okulunda çok başarılı bir öğrenci olduğu ve hayalinin beden eğitimi öğretmeni olmak olduğu öğrenildi.
(ERY-Eİ-Y)

21.01.2013 19:15:28 TSI

Editör: Wan Haber