Çorlu'da iş yerine giren çekici içerisinde sıkışan sürücü yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından kurtarıldı. Sıkıştığı yerden ağır yaralı olarak kurtarılan sürücüye arkadaşları ve kardeşi moral vermeye çalıştı. Sürücü hurda yığınına dönen kamyonetten onlarca kişinin çalışması sonucu kurtarıldı.
Edinilen bilgilere göre, kaza, Çorlu Eski Sanayi Sitesi içerisi Tekirdağ Caddesinde meydana geldi. 59 YS 937 plakalı çekiciyi kullanan İbrahim Aydın (19) Tekirdağ Caddesi üzerinden Eski Sanayi Sitesi istikametine seyir halinde olduğu sırada direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu iş yerine çarparak durabildi. İş yerinin kepenkleri ve duvarını da yıkan kamyonet hurda yığınına döndü. Kazayı gören vatandaşların bilgi vermesi ile olay yerine gelen Çorlu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Kaza Kırım ekipleri, 112 Acil Servis ekipleri ve polis ekiplerinin 1 saat süren çalışmalarının ardından ağır yaralı sürücü sıkıştığı yerden kurtarıldı. Kamyonet içerisine sıkışan sürücüye hem sağlık ekipleri hem de itfaiye ekipleri ulaşabilmek için yoğun çaba sarf ettiler.
Oto kurtarıcı ile kaza yapan genç sürücünün yardımına polis, itfaiye ve sağlık ekiplerinin yanı sıra meslektaşları da koştu. Diğer oto kurtarıcılar genç meslektaşlarını sıkıştığı yerden çıkarabilmek için dört koldan uğraş verdi.
Uzun uğraşlar sonucu sıkıştığı yerden kurtarılarak ambulansa alınan İbrahim Aydın'a arkadaşları moral vermeye çalıştı.
Çorlu Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan İbrahim Aydın'ın yaşadığı kaza çarptığı iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
(SŞ-ÖK-Y)

26.12.2012 12:47:53 TSI

Editör: Wan Haber