Siirt'in Aydınlar ilçesinde kaymakamlık binasının çatısından düşerek hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi.
Siirt Emniyet Müdürlüğü önünde hayatını kaybeden polis memuru Yazıcı için tören düzenlendi. Şehidin öz geçmişinin okunmasının ardından Siirt Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu bir konuşma yaptı. Acılarının büyük olduğunu belirten Ekizoğlu, "Yaptığı hizmetler unutulmayacaktır. Çok başarılı çalışmaları oldu. Ömer kardeşimiz doğduğu yerde şehit düştü. Ailesi bizim ailemizdir. Acımız büyük" dedi.
İl Müftüsü Faruk Arvas, yaptığı duada polis memurunun görev şehidi olduğunu söyledi. Şehit polis memurunun basası Tahsin ve eşi Gülşah'ı, Siirt Valisi Ahmet Aydın, Emniyet Müdürü Ekizoğlu ve Müftü Arvas teselli etmeya çalıştı.
Polis memurunun cenaze törenine Vali Ahmet Aydın, 3. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şükrü Eken, Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Bayar, kamu kurum ve kuruluş yöneticileri, vatandaşlar, polisler ve askerler katıldı. Polis memuru Yazıcı'nın cenazesi, törenin ardından Ankara'ya gönderildi.
(RÇ-YRT-CC-Y)

31.12.2012 14:04:44 TSI

Editör: Wan Haber