Siirt Belediyesi tarafından 2012 yılı hizmet projeleri kapsamında hazırlanan ve yapımı JETPA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz tarafından üstlenilen, Siirt Belediyesi yeni hizmet binasının temeli atıldı.
Siirt merkez Batı Mahallesi'ndeki temel atma törenine; Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, Siirt Belediye Meclis üyeleri, belediye bürokratları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Belediye Başkanı Selim Sadak, uzun yolların küçük adımlar ile aşılabildiğini, büyük projelerin küçük çizimler ile başladığını ve çok büyük ideallerin sözler ile başladığını söyledi. Siirt Belediyesi yönetimi olarak göreve geldikleri günden itibaren, var olan imkanlar ile Siirt halkına; katılımcı, demokratik, ekolojik ve şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla hizmet verdiklerini belirten Sadak, imkanların yetmediği hizmetler için de belediye yönetimi olarak, halkın mağdur olmaması için kente iş adamları nezdinde girişimlerde bulunduklarını ifade etti. Sadak, "Kentte olan katkılarından dolayı Fadıl Akgündüz'e Siirt halkı adına plaket vermek için tören düzenlemiştik. Törende Fadıl Akgündüz bize kendilerine yeni bir hizmet binasının yapımı için de söz vermişti. Proje çalışmalarının ardından yeni hizmet binasının yapımına başlandı ve bugün de 3 katlı idari ve 4 katlı hizmet bloklarından oluşacak olan yeni hizmet binasının hizmet bloğunun temelini attık. Ancak, bu bir temel atma töreni değil. Temel töreni, şu anda kullanılan hizmet binasının yıkılmasının ardından JETPA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz'ün katılımları ile büyük bir şenlik düzenleyerek yapacağız" dedi.
Sadak, yeni hizmet binasının 2013 yılının Ağustos ayı sonunda tamamlanacağını ve Eylül ayında Siirt halkına yeni hizmet binasında hizmet vereceklerini de sözlerine ekledi.
Yapılan konuşmanın ardından, 3 katlı idari ve 4 katlı hizmet bloklarından oluşacak olan yeni hizmet binasının hizmet bloğunun temeli atıldı.
(RÇ-YRT-SO-Y)

01.12.2012 12:17:11 TSI

Editör: Wan Haber