Afyonkarahisar Sigorta Acenteleri Derneği tarafından yapılan 2012 yılı değerlendirme toplantısında, derneğin faaliyetleri konusunda bilgilendirmelerde bulunuldu.
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nın eski binasındaki meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, derneğin 2012 yılı faaliyetleri hakkında bilgiler veren Afyonkarahisar Sigorta Acenteleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Özerdem ve yönetim kurulu üyeleri, 2013 yılında yapılacak çalışmalar hakkında da üyelerle fikir alışverişinde bulundular.
2012 yılının kendileri için verimli geçtiğinin altını çizen Özerdem, 2012 yılı Şubat ayında yönetime geldikten sonra öncelikli olarak Afyonkarahisar'daki sigorta acentelerini ve sigortacıları tespit ederek bir çatı altında toplamak için kendilerini ziyaret ettiklerini söyledi. Derneğin üye sayısını 74'e çıkardıklarını, ancak Afyonkarahisar'da 120'nin üzerinde sigorta acentesinin olduğu düşünüldüğünde üye sayısının artırılması gerektiğini anlatan Özerdem,şunları söyledi:
"Afyonkarahisar'da gidemediğimiz, ziyaret edemediğimiz ilçeler var. İnşallah bunları da kısa sürede tamamlayacağız. 2012 yılında kamu kurumlarına gerçekleştirdiğimiz ziyaretler arasında ise en verimli Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'ne gerçekleştirdiğimiz ziyaret oldu. Bu ziyaret Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) poliçelerinin takibi konusunda belli bir yükümlülüklerinin olmadığı halde kendilerinin bunu bizzat takip ettiklerini belirten yetkililer, bu poliçelerin başta belediye ve belediyeye bağlı kurumlar olmak üzere, doğalgaz şirketlerinin de takip etmeleri taleplerini ilettiler. Biz de bunu konfederasyonumuza sunduk ve bunda da başarılı olduk."
2013 yılı içerisinde de ziyaretlerine devam edeceklerini kaydeden Özerdem, yapacakları çalışmalar ile kamu başta olmak üzere toplumda sigorta konusunda farkındalık oluşturmak için gereken çalışmaları titizlikle yürüteceklerini söyledi.
(GC-SK-Y)

16.02.2013 16:13:06 TSI

Editör: Wan Haber