Soma ilçesinde yıllardan bu yana esnaflık yapan Hasan Hüseyin Çamzeybek, 1985 yılından bu yana sigara içmiyor. Uzun zamandır sağlıklı ve rahat bir hayat süren Çamzeybek, aynı rahat ve huzuru yanında çalışan personelinin de yaşamasını istiyor.
Sigaradan uzak temiz bir çevre düşlediğini kaydeden Hasan Hüseyin Çamzeybek, ilerleyen yaşına rağmen sağlıklı ve zinde olmasını sigaradan uzak bir yaşantı sürmesine bağlıyor. Çamzeybek, Kırkağaç yolu üzerindeki kömür deposunda çalışan personeli için de bir kampanya düzenledi. İşlettiği kömür deposunda çalışanlarla bir toplantı yapan Çamzeybek, sigarayı bırakan çalışanlarına 100 TL prim ödeyeceğini açıkladı. Verdiği sözü de bir tabelaya yazarak işyerine astı.

50 İŞÇİSİ SİGARAYI BIRAKTI
Başlattığı kampanya nedeniyle işyerinde olumlu gelişmeler yaşadığını kaydeden Hasan Hüseyin Çamzeybek, "Ben de sigara kullandım, ancak 1985 yılından buyana içmiyorum. Bunun huzuru bambaşka. Aynı heyecan ve huzuru çalışanlarımızın da yaşamasını istedim. Bugüne kadar 50'ye yakın çalışanımız sigarayı bıraktı. Buna en çok sevinenler ise çalışanlarımızın aileleri ve çocukları oldu. Beni arayarak teşekkür edenler oldu. Bu beni ziyadesi ile memnun etti. Ben de sözümü tutuyorum, sigarayı bırakan çalışanlarımıza 100 TL prim ödüyorum. Para çok önemli değil, sağlık daha önemli. Benim için bir hayır dua etmeleri yeterli. Kampanyamızı sürdürmeye ve toplumu bu kötü alışkanlıktan kurtarmak için ferdi olarak çalışıyorum. İnşallah tüm çalışanlarımız ve zamanla tüm insanlar bu kötü alışkanlıktan kurtulurlar" dedi.
(YS-ERG-Y)

06.02.2013 12:23:08 TSI

Editör: Wan Haber