Özel Erzurum Şifa Hastanesi çalışanları 10 Ocak 'Çalışan Gazeteciler Gününü' hastane Basın Protokol Müdürü Esalettin Gül'ü makamında ziyaret ederek günün anısına yaş pasta keserek kutladılar.
Ellerinde yaş pasta ile Gül'ün bürosuna giren Şifa idari bölüm çalışanları adına konuşan Başhekim Yardımcısı ve Enfeksiyon Hastalıkları doktoru Dr. Abdullah Umut Pekok, "Arkadaşlar bana geldi ve bugün çalışan gazeteciler günü olduğunu söylediler. Bende onlara tamam bizim hastanemizde de yıllarını gazetecilikte geçirmiş Basın Protokol Müdürümüz var. Bir basın çalışanı olarak gidip kutlayalım dedik hep beraber pastamızı alıp geldik. 10 Ocak çalışan gazeteciler gününüz kutlu olsun. Allah sizlere sağlık ve uzun ömürler versin. Sizler sayesinde sesimizi kamuoyuna duyurabiliyoruz. Özgür basın çalışanları sayesinde yıllardır özlemini çektiğimiz 'demokrasiye' biraz daha yaklaşmaktayız. Bana göre gazeteci bir doktorun elindeki neşter gibidir. O neşterle insan hayatı kurtarıldığı gibi bir insanı öldürmekte mümkündür. Elindeki neşteri insan hayatını kurtarmak düşüncesiyle kullanan basına ve basın çalışanlarını çok ihtiyaç var. Bu duygu ve düşünceyle çalışan gazeteciler gününüzü bir kere daha kutluyorum."dedi.
Ardından söz alan Şifa Hastanesi Basın Protokol Müdürü Esalettin Gül'de "Böyle bir günde 25 yılımı gazetecilikte geçirmiş birisi olarak hatırlandığım için çok mutlu oldum. Bu nezih ziyaretinizle beni duygulandırarak mutlu ettiniz. Şifa çalışanları olarak iyi ki varsınız, bu ülkede sağlam dürüst ve cesur gazeteciler kadar adil ve hakkaniyetli sağlık çalışanlarına da İhtiyaç var. Bende sizleri kutluyorum. şeklinde konuştu. Konuşmalardan sonra yaş pasta kesildi. Meyve suyu ikram edildi.
Ziyarete Şifa Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Abdullah Umut Pekok, hastane müdürü Savaş Göksu, hastane müdür yardımcısı ve hastane kalite sorumlusu Ayşe Ataman, hastane başhemşiresi Belgin Pirim, başhekim asistanı Yusuf İpek, insan kaynakları ve hasta hakları sorumlusu Tuba Bilirdönmez ve arşiv sorumlusu Sema Zennure Demir de hazır bulundular.
(ERZ-AT-Y)

10.01.2013 18:54:34 TSI

Editör: Wan Haber