Özel Erzurum Şifa Hastanesi, sağlıkta hizmet, teknoloji ve tecrübelerine bir yenisini daha ekleyerek, kadın ve erkeklerin istenmeyen tüylerden kurtulması için 'Lazer epilasyon'da son sistem teknolojisi olarak bilinen Alexandrite Lazer sitemini uygulamaya başladı.
Erzurum Şifa Hastanesi'nin uygulamaya koyduğu Alexandrite Lazer sistemi, cilde zarar vermeyen, her türlü cilt tipine uygulanabilen, geniş başlığı ile diğer türlerine nazaran çok hızlı çalışma özelliğine sahip, son derece konforlu, ağrısız, dinamik soğutucu sistemle çalışan önemli özellikleri bulunuyor.
Şifa Hastanesinde kadın veya erkeklerin istenmeyen tüylerden kurtulmak için en güvenli yol olan lazer Epilasyon tedavisi için önce cilt hastalıkları doktoru Uzman Hekim Erdal Pala tarafından kontrol edilerek tedavi şekli ve süresi tespit ediliyor. Daha sonra estetiysen Ayşe Köprülü ve ekibi tarafından tedavi süreci başlıyor. Alexandrite Lazer sitemini kullanan Ayşe Köprülü, Şifa hastanesinin son teknoloji olarak kullandığı sistemin piyasada kullanılan diğer yöntemlere göre en acısız ve çok kısa sürede büyük alanlarda çalışma imkanı sunan hızlı netice almayı sağlayan bir sistem olduğunu söyledi.
Alexandrite Lazer siteminin başka yöntemlerle kıyaslanmayacak kadar güçlü olduğuna vurgu yapan Köprülü, cihazın koltukaltı ve yüz gibi küçük alanlarda en fazla 10 dakikada, bacak ve sırt gibi geniş alanlarda ise 1-2 saat içerisinde uygulamanın tamamlandığını kaydetti. Vücutta ki kılların, büyüme, duraklama ve ölüm gibi yaşam evreleri olduğunu kılın, lazere en duyarlı olduğu büyüme evresini bulmak için, uygulamanın belli aralıklarla tekrarlandığını belirtti.
Alexandrite Lazer siteminden tedavi olan kişilerin olumlu sonuçlar karşısında çok memnun kaldıklarını dile getiren Köprülü, yoğunluktan dolayı randevu ile hasta kabul ettiklerini, tedavi olmak isteyen hastaların mutlaka randevu alarak gelmeleri gerektiğini sözlerine ekledi.
(ERZ-AT-Y)

30.01.2013 14:58:32 TSI

Editör: Wan Haber