Antalya'nın Side jandarma komutanlığı, Sidelileri komşu kollama projesi hakkında bilgilendirdi
Antalya İl Jandarma Komutanlığı tarafından uygulamaya konulan "komşu kollama projesi" ile ilgili Side Selimiye Jandarma Komutanlığı tarafından Side Beldesi Antik Side'de oturan ve iş yeri olan vatandaşlarla toplantı düzenlendi. Düzenlenen toplantıda vatandaşlara Side Selimiye Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Astsubay Nedim Uncu ve Manavgat Jandarma Komutanlığı Asayiş Kısım Amiri Astsubay Dilaver Akıncı tarafından komşu kollama sistemi hakkında bilgi verildi.
Side Selimiye Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Astsubay Nedim Uncu, beldede meydana gelebilecek hırsızlık olaylarına karşı almaları gereken önlemleri anlattı.
Son yıllarda Antik Side'de jandarma çalışmaları, güvenlik kameralarının arttırılması ve belediyenin de güvenlik konusuna verdiği önemle suç oranın eskiye oranla azaldığına değinen Astsubay Uncu hedeflerinin suçu en aza indirmek olduğunu belirtti.
Jandarma olarak işyerlerini sürekli ziyaret ettiklerini belirten Astsubay Nedim Uncu bu ziyaretlerin karşılıklı olarak daha arttırmak gerektiğini tüm vatandaşları karakola çay içmeye beklediklerini söyledi.
Vatanlarının sorularının da yanıtlandığı toplantıda Manavgat Jandarma Komutanlığı Asayiş Kısım Amiri Astsubay Dilaver Akıncı da vatandaşların hırsızlık ve asayiş olaylarına karşı komşularını da nasıl koruması gerektiğini anlattı.
(AK-SÇ-Y)

25.01.2013 17:01:51 TSI

Editör: Wan Haber