Türkiye Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Eğitim Bir-Sen Manavgat Temsilciliği ile Side Anadolu Hastanesi arasında yapılan anlaşma kapsamında, Aralık ayında indirimli check up yapılacak olan öğretmenler kura ile belirlendi.
Eğitim Bir-Sen Manavgat Temsilcisi Side Anadolu Hastanesi arasında, sendika üyesi öğretmenlerin sağlık hizmetlerinden indirimli olarak yararlanabilmeleri için protokol yapıldığını ve bu doğrultuda her ay 3 üyenin aileleri ve bakmakla yükümlü olduğu kişilerle birlikte indirimli tam check up'tan geçirileceğini ifade etti.
Eğitim Bir Sen Temsilcisi Yasin Keklik, "Side Anadolu Hastanesi ile yapmış olduğumuz protokol çerçevesinde kurada tespit edilen üyelerimiz bir yazıyla birlikte hastaneye giderek check up yaptıracak. Bu üyelerimizin check up yaptırmak için 1 ay süreleri var" dedi. Keklik, ayrıca Manavgat Medikal'de Eğitim Bir Sen üyelerine Cumartesi günleri yüzde 50 indirim yapıldığını belirterek; "Cumartesi günleri ayrıca üyelerimizin 0-18 yaş arasındaki çocuklarına ücretsiz kulak taraması yapılıyor. Üyelerimiz ise kulak taramasında 5 TL karşılığı faydalanıyor" diye konuştu.
Daha sonra Eğitim Birsen Manavgat Temsilciliği yönetimi huzurunda yapılan kura çekiminde Manavgat Anadolu Lisesi'nden Musa Cin, Manavgat Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden Hasan Kırteke ve Sarılar Orta Okulu'ndan Şenol Şarlak Side Anadolu Hastanesi'nden indirimli check up hakkı kazandı
(AK-SK-Y)

24.12.2012 16:08:44 TSI

Editör: Wan Haber