Malatya'da bugün etkisini gösteren şiddetli fırtına Vergi Dairesi'nin çatısını uçurdu. Çatının uçmasıyla birlikte biri çocuk üç3 kişi ağır yaralandı. Başka binaların çatılarının da uçtuğu kentte herkes ayakta!

Malatya’da şiddetli fırtına nedeniyle bir kamu binasının çatısı ile başka bir binanın çatısının uçması sonucu biri çocuk 3 kişi ağır yaralandı.Kentte sabah saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli fırtına nedeniyle Hidayet Mahallesi’ndeki Malatya Vergi Dairesi hizmet binasının çatısı uçtu.

Malatya’da şiddetli fırtına nedeniyle bir kamu binasının çatısı ile başka bir binanın çatısının uçması sonucu biri çocuk 3 kişi ağır yaralandı. 

Kentte sabah saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli fırtına nedeniyle Hidayet Mahallesi’ndeki Malatya Vergi Dairesi hizmet binasının çatısı uçtu. Saç şeklindeki çatının uçması sonucu Adliye Caddesi üzerinde yürüyen kimliği henüz belirlenemeyen bir kadın ile 10 yaşlarındaki çocuğu ağır şekilde yaralandı. Bu olayın gerçekleştiği yerin 100 metre ilerisinde de yaşlı bir adam çatının başına düşmesi sonucu ağır şekilde yaralandı. 

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Yaralılar ambulanslarla Malatya Devlet Hastanesi ve Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Editör: Wan Haber