TEKİRDAĞ (İHA) Çorlu'da, şiddet gördüğünü iddia eden kadın, kocasını kafasından bıçaklayarak yaraladı. Genç kadın polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak Cumhuriyet Polis Merkezi'ne götürüldü.
İddiaya göre, Reşadiye Mahallesi Yenievler Sokak üzerinde yaşayan O. Ç. ve eşi F. Ç.'nin tartışması sonucunda biri hastanelik biri ise karakolluk oldu. Yaşanan tartışma sonrası koca O. Ç. eşi F. Ç.'ye şiddet uyguladığı, evde yaşanan kavga sırasında O. Ç.'nin alkollü olduğu ve eşini dövdüğü bu sırada mutfağa kaçan F. Ç.'nin de tezgah üzerinde duran bıçağı rast gele salladığı iddia edildi.
Mutfakta yaşanan tartışma sırasında bıçakla yaralanan koca O. Ç. olay yerine çağırılan ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Eşinden şiddet gördüğünü iddia eden F. Ç. ise olay yerine gelen polis ekipleri tarafından Cumhuriyet Polis Merkezi'ne götürüldü.
Genç kadının verdiği ilk ifade de, eşiyle telefonda tartıştığı, telefonu kapatmasının ardından eşinin eve gelerek kendisini dövemeye başladığı, evde yaşanan kavga sırasında mutfağa kaçtığı, burada bulduğu bıçağı eşine salladığı ve eşinin yaralandığını iddia etti. F. Ç.'nin ambulansa ve polise kendisinin haber verdiğini ve pişman olduğunu söylediği öğrenildi.
Yaralı koca O. Ç.'nin davacı ve şikayetçi olmadığı öğrenilirken Cumhuriyet Polis Merkezinde ifadesi alınan F. Ç.'nin daha sonra serbest bırakıldığı kaydedildi.

(SŞ)

14.01.2013 19:27:53 TSI

Editör: Wan Haber