Show tv de başlayan ve 23 aralıkta ekranlara gelen Ezra dizisi başlamadan bitti. Ezra show tvde 2inci bölmüyle showtv ekranlarına geldikten sonra yayından kaldırıldı ve final kararı verildi. Ezra dizisi için show tv erken veda kararı verdi ve 2inci bölümle final yaptı.Show tv nin yeni dizisi Ezra başlamadan finiş dedi. Ezra adlı dizi show tv ekranlarında 2. bölümden sonra final kararı verdi ve yayından kaldırıldı. Ezra dizisi için yapımcıdan flaş karar..


Showtv deki erken final ile yayından kaldırılan Ezra için yapım şirketi leo medya açıklama yaptı. Ve destek olan  herkese teşekkür etti ve mutlu yıllar dileyerek  Ezra dizisi fanlarına bizi bu kadar sevip sahiplendikleri için çok teşekkür ederiz ama bizim elimizde olan bir şey değil. Sevgiler" açıklamasıyla 'Ezra'nın yayından kalktığını duyurdu.

Yapımcılığını Leo Media Company'nin yaptığı ve  oyuncu kadrosunda süpriz isimler olan Rüveyda Öksüz, Yusuf Çim, İsmail Filiz, Asuman Dabak, Nurana Bagieva, Serkan Şenalp, Zeynep Koltuk, Doğukan Polat, Birgül Kükrer, Gökhan Bekletenler ve Rami Narin'in yer aldığı 'Ezra' isimli dizi sona erdi.

showtv ekranlarında yeni başlayıp ve biten dizi oyuncusu İsmail Filiz ise, sosyal medya hesabına konuyla ilgili  süpriz açıklama yaptı ve "Arkadaşlar #ezra dizisiyle sizlere yeni bir dünya yaratıp, bu masalı size sevdirmek istedik ama olmadı. Çalışma arkadaşlarıma ve sizlere teşekkür ederim. Verdiğiniz destekler benim için çok değerliydi. Şimdilik hoşçakalın. İyi seneler" yazdı. 

ezra.jpg

Editör: Wan Haber