Show tv nin tiyatro eğlence programı olan güldür güldür programınde şahane konuklar programda yer alıyor. Güldür güldür herkesi ve tüm türkiyeyi kahkaya boğacak.Güldür Güldür show'da süpriz konuklar yer alıyor. Show tv nin çok güldüren kahkaha tufanı tiyatro eğlencesi programı güldür güldür'de süpriz konuklar bomba gibi geliyor.

Ekranların fenomen eğlence programı BKM yapımı “Güldür Güldür Show”, birbirinden eğlenceli skeçleriyle bu akşam Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak. “Güldür Güldür Show”a yeni bölümünde;  Muazzez Abacı ve can bonomo konuk olacak. 
 
Güldür Güldür Show'a Sinem efsanevi psikopat kız rolüyle dönüyor… Kışın ortasında ormanda ayı saldırısına uğrayan kızlar, rütütüler İbrahim ve Bilal’i beğenecekler mi? Rütütüler grubu karşılarına çıkan Sinem'den neden korkuyorlar? Sinem'in sakladığı büyük sır ne olabilir?

Ekranların sevilen eğlence programı “Güldür Güldür Show”  birbirinden eğlenceli skeçleri ve sürprizleriyle Show TV ekranlarında.Günlük hayatın sıradan konularına farklı bir bakış açısı ile yaklaşan Güldür Güldür, aileden aşka, şöhretten teknolojiye, futboldan arkadaşlığa, birçok konuya yine kendi mizah anlayışları ile yeni yaklaşımlar ve çözümler getirecek.

Güldür Güldür Show ekibi: Ali Sunal, Alper Kul, Doğa Rutkay, Özge Borak, Çağlar Çorumlu, Aylin Kontente, Erdem Yener, Onur Buldu, Onur Atilla, Aziz Aslan, Meltem Yılmazkaya, Ayşegül Akdemir, Burak Topaloğlu, Özgün Aydın, Uğur Bilgin.Güldür Güldür Show, yeni bölümüyle Cuma saat 20.00’de Show TV’de...!

 

guldur.jpeg

Editör: Wan Haber