Adıyaman Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Ömer Eker, Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı'yı ziyaret etti.
Eker'e Sosyal Güvenlik Kurumu Kahta Merkez Müdürü Necati Kaman da eşlik etti. Kahta SGK Merkezini ziyaretinden sonra Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı'ya da bir nezaket ziyaretinde bulunduklarını ifade eden Eker, "Kahta'ya her geldiğimde kendisini ziyaret etmeye çalışırım. Burada hem nezaket ziyaretinde bulunuyoruz hem de Kahta'ya yapmayı planladığımız yeni binamız için konuşmaya geldik. Kendisi de bize bu konuda destek veriyor. Bu nedenle teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı'da ziyaretten dolayı teşekkürlerini ifade ederek, "Burada olmanız bizi mutlu etti. Kahta Belediyesi olarak Sosyal Güvenlik Kurumunun çalışmalarını biliyoruz. İnşallah Kahta'ya yeni bir bina yaparsınız. Biz Kahta'ya gelen hizmetin kalıcı olmasından yana olduğumuz için yapılacak yeni binayı destekliyoruz" dedi.
Sosyal Güvenlik Kurumu Kahta Merkez Müdürü Necati Kaman ise, Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı'nın yeni bina konudaki desteklerini bildiklerini ifade ederek kendisine teşekkür ettiklerini söyledi.
(Şİ-Y)

21.02.2013 13:51:41 TSI

Editör: Wan Haber