Çorum Sosyal Güvenlik İl Müdürü Duran Cesur, İskilip Ziraat Odasını ziyaret etti.
İskilip Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Mehmet Torun'unda hazır bulunduğu ziyarette Cesur, çalışmalar hakkında Ziraat Odası Başkanı Kamil Akdoğan'dan bilgi aldı.
SGK İl Müdürü Duran Cesur, İskilip'e kazandırılan SGK binasının en kısa sürede hizmet vermeye başlayacağını söyledi.
Kurumun ilçede hizmet vermesiyle birlikte vatandaşların SGK işlemleri için Çorum'a gitmekten kurtulacağını dile getiren Cesur, "İskilip'in yanı sıra çevrede bulunan ilçelerde bu hizmetten yararlanabilecek. İskilip SGK binasının ilçeye kazandırılmasındaki önem önümüzdeki süreçte daha iyi anlaşılacak" dedi.
SGK'nın ilçeye kazandırılmasında İskilip Belediyesi'nin de çok büyük katkılar sağladığına dikkat çeken Cesur, "Özellikle arsanın tahsisi konusunda yatırımın ilçeye hızlıca kazandırılmasını sağlayan Belediye Başkanı Numan Sezer'e çok teşekkür ediyoruz. SGK binasının kısa sürede İskilip'e kazandırılması için yer tahsisinin yapılması konusunda bizlere çok büyük katkıları ve faydaları olmuştur. Bu şekilde Türkiye'de az sayıda bina yapıldı" dedi.
Ziraat Odası Başkanı Kamil Akdoğan da, yaptığı açıklamada SGK binasının ilçeye kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.
(TM-BÖ)

17.01.2013 17:07:37 TSI

Editör: Wan Haber