Şevki Dursun, düzenlediği basın toplantısında Halk Otobüsçüler Esnafı Odası Olağanüstü Genel Kurulu'na adaylığını açıkladı.
Grand Eras otelde düzenlenen basın toplantısında pazar günü yapılacak olan Halk Otobüsçüleri Esnafı Odası Olağanüstü Genel Kurulu öncesi Şevki Dursun, başkanlığa talip olduğunu ifade etti.
Toplantıda bir konuşma yapan Halk Otobüsçüleri Esnafı Odası Olağanüstü Genel Kurulu Adayı Şevki Dursun, "Yapılacak olan kongrede arkadaşlarımla birlikte aday olduk. Tabi ki aday olurken hiçbir zaman şahsımızı düşünmedik. Esnafımıza hizmet için aday olduk bilindiği gibi çok zor şartlar altında çalışıyoruz. El birliği ile hizmeti daha iyi yapabilmek için hizmete talibiz" şeklinde konuştu.
Dursun, "Büyükşehir belediyesi ile koordineli çalışıp, sorunların üstünden gelmek şehrimizdeki huzur güvenliği düzenli ulaşımı sağlayabilmek için en iyi hizmet verebilmek için şahsım ve arkadaşlarımla birlikte aday olduk. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Hepinize kazasız belasız bol kazançlar diler, saygılar sunarım" ifadelerinde bulundu.
(MFT-AÖ-Y)

04.01.2013 13:13:45 TSI

Editör: Wan Haber