Ünlü oyuncu ve film sahibi özcan deniz den muhteşem bir film daha geliyor. Ya Sonra”,”EvimSensin”,”Su ve Ateş” filmleriyle büyük isminden çokca bahsettiren Özcan Denizden sevimli ve tehlikeli...

 

Özcan Denizden yepyeni bir film daha sevimli tehlikeli adlı filmin framanı yayınlandı . Daha öncede 3 tane muhteşem filmin altına imza atan Özcan Deniz 4üncü filmi ile yine sinema severleri muhteşem bir film ile buluşturacak.


Öcan Denizin yeni filmi sevimli tehlikeli filmi aşk kokan konusu ve oyuncu kadrosu ile şimdiden herkesin beğenisinde

 

Senaryosunu yazan ünlü oyuncu ve senarist Özcan Deniz’e ait olan bu kez sadece yönetmen koltuğunda yer aldığı heyecan dolu bir aşk filmi olan Sevimli Tehlikeli filminin başrollerini son dönemlerin yıldızı parlayan iki genç oyuncu Ayça Ayşin Turan ve Şükrü Özyıldız paylaşıyor.

 

Türkan Kılıç, Taner Turan, Cem Avnayim, Ahmet Özaslan, Burçin Birben, Evrim Doğan, Ergun Kuyucu, Efe Deprem, Zeynep Anıl Tatdıran gibi oyuncuların rol aldığı Sevimli Tehlikeli filmi 6 Şubat'ta vizyona girecek. Filmin müzikleri Yıldıray Gürgen ve Özcan 

 

sevimli-tehlkeli.jpg

SEVİMLİ TEHLİKELİ

Zarok çok uzun yıllar önce Edirne’de henüz beşikteki bir çocuğun kaçırıp, bir ailenin ömür boyu büyük acılar yaşanmasına neden olur. Aradan yıllar geçer ve bu vicdan azabını hafifletmek için, daha önce kaçırdığı kızı tekrar kaçırarak gerçek ailesine götürür. Fakat bu süreçte aşk dolu bir macera her iki karakteri beklemektedir. 


Yönetmen ve senaristliğini üstlendiği üç filmin ardından bir kez daha kamera arkasına geçen Özcan Deniz, bu filminde de romantizm, dram ve komediyi harmanlıyor. Filmin başrollerini ise genç oyuncular Ayça Ayşin Turan ve Şükrü Özyıldız paylaşıyor.

 

sevimli-teh.jpg

 

Vizyon Tarihi    6 Şubat 2015
Yönetmen:    Özcan Deniz
Oyuncular:    Şükrü Özyıldız, Ayça Ayşin Turan
Tür    Romantik , Komedi
Ülke    Türkiye
Beyazperde     
Arkadaşlarım

 

sevimli-tehlikeli.jpg

Editör: Wan Haber