Konya'da bıçaklanarak öldürülen şahsın, ayrı yaşadığı eşi ve sevgilisi adliyeye sevk edildi. Cinayet şüphelisi kadının sevgilisinin çıkan tartışmada cinayeti işlediğini itiraf ettiği öğrenildi.
Olay, dün merkez Selçuklu ilçesi Aydınlıkevler Mahallesi Maun Sokak'ta bulunan bir evde meydana gelmişti. Mehmet Y. (46) ayrı yaşadığı eşi Sümeyye Y'nin (24) evine gitti. Bu sırada Mehmet Y. evde eşinin sevgilisi olduğu iddia edilen Ali V. (41) ile karşılaşınca kavga etmeye başladı. Çıkan kavgada Ali V. elinden, Mehmet Y. ise boğazından bıçaklanarak yaralandı. Yaralanan Mehmet Y., kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

BIÇAKLADIKTAN SONRA MÜDAHALE ETMİŞLER
Polis tarafından yakalanan cinayet şüphelisi Ali V. ve sevgilisi Sümeyye Y. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü. Cinayet anında ayrılmak üzere olan çiftin 5 yaşındaki çocuklarının da orada olduğu öğrenildi. Şüphelilerden Sümeyye Y'nin ilk ifadesinde, boşanma sürecinde olan eşinin kendi kendini bıçakladığını öne sürdüğü belirtildi. Şüphelilerden Ali V. ise cinayeti kendisinin işlediğini itiraf etti. Olay günü Mehmet Y'nin geldiğini ve tartıştıklarını belirten Ali V., "O bana bıçak salladı, beni elim kesildi. Bende ona bıçak salladım. Boğazına rast gelmiş. Kurtarmak için Sümeyye ile müdahale ettik, başarılı olamayınca sağlık ekiplerine haber verdik. Pişmanım" dediği öğrenildi.
Bir süredir boşanma sürecinde olan Sümeyye Y. ile sevgilisi Ali V. kasten adam öldürme suçundan adliyeye sevk edildi.
(AH-ÖZ-Y)

31.12.2012 13:38:57 TSI

Editör: Wan Haber