Özel Erkan Koleji öğrencilerinin 'Tuvallerimize Sevgimizi Kattık' sloganıyla 'Sevgililer Günü' için özel olarak hazırladıkları karma resim sergisi, M1 Merkez Alışveriş Merkezi'nde meraklısının beğenisine sunuldu.
Yoğun ilgi gösterilen serginin açılışını ise Özel Erkan Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü İzzettin Yüzçelik, İlköğretim Okulu Müdürü Nazmiye Çabuk, Lise Müdürü Ahmet Ayyıldız ile Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Handan Menet ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Nermin Levent birlikte gerçekleştirdi. Erkan Koleji ailesinin tam kadro hazır bulunduğu sergide, ilk ve ortaokul öğrencilerinin 'sevgi' ana temasını işlediği çalışmalara yer verildi.
"ANLAMLI GÜNDE ANLAMLI BİR SERGİ"
Çocuk ile aile bağları arasındaki bağları pekiştirmeyi amaçlayan sergide duygu dolu anlar da yaşandı. Anne ve babalar, çocuklarının çalışmalarını beğeni ile izlerken, objektiflere de renkli görüntüler yansıdı. Burada konuşan Özel Erkan Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü İzzettin Yüzçelik, "Böylesine anlamlı bir günde bu kadar önemli bir sergiye imza atmak önemli. Öğrencilerimizi ve onları teşvik eden öğretmenlerimizi kutluyorum" dedi.

"TUVALE SEVGİLERİNİ YANSITTILAR"
Aynı zamanda ressam olan Nermin Levent de, öğrencilerin resimlerinde sadece bir kişiye duyulan sevgiyi değil, aşkın ve sevginin her türlüsünü tuvale yansıtıp, bunu da farklı imgelemlerle yansıtmaya çalıştığını anlattı. Levent, "Bu bazen doğaya duyulan aşk olabilir, bazen bir hayvana. Temamız duygusal aşkla sınırlı kalmadı. Çocuklarımız adeta tuvallerine sevgilerini yansıttı" diye konuştu. Levent, karma resim sergisinin 17 Şubat'ta kadar ziyarete açık kalacağı bilgisini de verdi.
(AKL-Y)

16.02.2013 10:58:46 TSI

Editör: Wan Haber