Bahçelievler Belediyesi'nin 14 Şubat Sevgililer Günü kapsamında kurduğu fotoğraf standında 'sevginin fotoğrafı' çekildi.
Bahçelievler Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü etkinlikleri kapsamında Yayla Meydanı'nda "Sevgiler Günü Hatırası" standı kurdu. Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu'nun da katıldığı etkinlikte, "sevgililer platformunda" canlı müzik eşliğinde birbirini sevenlerin fotoğrafı çekildi. Ücretsiz gerçekleştirilen fotoğraf çekimine katılmak isteyen çiftler, aileler ve sevgililer sıraya girdi. Yoğun ilgi gören fotoğraf çekiminde çiftler gülümseyerek poz verdi. Fotoğraf çekimine katılanlara gül ve fotoğrafları hediye edildi.
Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, böyle günlerde bazı kanaatleri, duyguları ön plana çıkarmanın önemli olduğunu belirterek, "Biz de belediye olarak bugünün anısına böyle bir stant kurduk. Birbirine muhabbet duyan insanlar günün anısına dostuyla, arkadaşıyla, kardeşiyle, eşiyle ve sevdiğine mesaj göndermek isteyenler için o mesajın gönderilmesini sağlıyoruz. Akşam ilçemiz sınırlarında resmi nikahı olmayan çiftlerin nikah merasimi ve düğün törenini yapacağız. Hem düğünlerini yapmış olacağız, hem de medeni kanunun gereği olan resmi nikahı herkesin huzurunda yapmış olacağız. Çocukları olmuş ama resmi nikah kıyamamış insanlarımız bugünün anısına nikahlarını kıydıracak" dedi.
(VK-ÇK-MO-Y)

14.02.2013 16:21:15 TSI

Editör: Wan Haber