Nilüfer Belediyesi '14 Şubat Sevgililer Günü'nü dev bir pasta keserek kutlarken, Başkan Bozbey de evlenen çiftlerin nikahını kıyarak mutluluklarına ortak oldu.
Nilüfer Nikahevi önünde bu özel gün için tasarlanan dev pasta kesilirken, Nilüfer Belediyesi'nin geliştirdiği "Nilüfer'de aşk" facebook uygulamasına katılanlar arasından dereceye girenler de ödüllendirildi. Nilüfer'de aşkı anlatan yüze yakın mesaj ve fotoğraf değerlendirildi.
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, "Bugüne dünya sevgi günü demeyi ben daha doğru buluyorum. Tüm dünya insanlarından sevgi eksik olmasın. Herkesin sevgiyi içinde barındırmasını diliyorum. Sevgi beraberinde aşk da taşır. Herkes farklı şeye aşk olabilir. Bu duyguları dışa yansıtalım ve sevgimizi ifade edelim. Bugün herkese kutlu olsun. Sevgililerin mutluluğu her an hissedilsin ve yansıtılsın. Sevgi yansıtılırsa tüm kötülükler bertaraf olmuş olur. Küçük bir sevgi sözü her şeyi değiştirir. Yeryüzünü sevgi şekillendirir" dedi.
Başkan Bozbey daha sonra evlilik tarihlerini 14 Şubat olarak belirleyen çiftlerin nikahını da kıyarak mutluluklarına ortak oldu.
(MŞ)

14.02.2013 17:40:12 TSI

Editör: Wan Haber