Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Kadirli ilçesinde çekilen "Sevda ve İntikam" isimli filmin ekibini makamında kabul etti.
Ziyarette filmin senarist ve yönetmeni Cemil Kızılaslan, Vali Cerrah'a film hakkında ayrıntılı bilgi vererek, filmin çekimlerinin Kadirli ilçesinin Cığcık köyünde yapıldığını ve 3 ay önce tamamlandığını söyledi. Filmin galasının 15 Şubat tarihinde Kadirli Turan Düğün Salonu'nda yapılacağını ifade eden Kızılaslan, başrollerini Yılmaz Köksal, Aysun Güven'in paylaştığı filmde Kadirli ilçesinden çok sayıda figüranın da rol aldığını kaydederek, Vali Cerrah'a ayrıca önümüzdeki günlerde çekimi planlanan "Ağır Bedel" isimli film hakkında da bilgi verdi.
Vali Celalettin Cerrah, filmin Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde çekilmesinden memnuniyet duyduğunu ve filmin Osmaniye'nin tanıtılmasına katkısı olacağını kaydetti. Kadirli halkının film ekibini en iyi şekilde misafir ettiğinden emin olduğunu da belirten Cerrah, Osmaniye halkının misafirperver olmakla birlikte, sanatçıya her zaman sevgi ve saygı gösterdiğini söyledi. Konukları ile bir süre daha sohbet eden Vali Cerrah, ziyaret sonunda Osmaniye'nin kapılarının sanatçılara her zaman açık olduğunu kaydetti.
Ziyaretin sonunda filmin yönetmeni ve senaristi Cemil Kızılaslan, Vali Celalettin Cerrah'a Kızılaslan Film Yapım adına teşekkür plaketi sundu.
(ACK-Y)

14.02.2013 15:44:27 TSI

Editör: Wan Haber