30 Mart 2014'te yapılacak olan yerel seçim çalışmaları devam ederken AK Parti'de Tuşba'da aday gösterilmesi beklenen fakat listelerde yer almayınca Tuşba'dan Bağımsız Belediye Başkan Adaylığını açıklayan Servet Yenitürk yarın yoğun bir katılımla tören ile Van'a geliyor.

Van genelinde tanıtım araçları ile bir kaç gündür çalışmalarını yürüten Tuşba Bağımsız Belediye Başkan Adayı Servet Yenitürk, yarın Van'a çıkarma yapmaya hazırlanıyor. Seçim otobüsü ve 10'a yakın seçim aracı ile birlikte Van'da yarın itibariyle resmen seçim çalışmalarının startını verecek olan Yenitürk'ün Van Ferit Melen Havaalanı'nda yüzlerce araçlık konvoy ile karşılanması bekleniyor. Yaklaşık bir haftadır adından sıkça söz ettiren Yenitürk yarınki gelişiyle birlikte seçim startını da resmen vermiş olacak.

TUŞBA İÇİN HAZIRIM

Saat 10:00'da Van'da olması beklenen Yenitürk, Van'a gelişi ile ilgili yaptığı açıklamada, "Günlerdir gerek ailem, gerek çevrem ve dostlarımdan ciddi bir teveccüh görüyorum. Zaten aday olmam noktasında en büyük ısrar da yakınlarım ve dostlarımdan geldi. Hazırlıkları tamamladık ve yarın Van'da çalışmalarımızın startını veriyoruz. Yarın Van'a inecek öncek vatandaşlarımız ile kucaklaşacak ardından da çalışmayarımıza başlayacağız. Tuşba'yı halkımızın ve dostlarımın desteği ile alacağıma inanıyorum. Bana gösterilen bu teveccühü boş çıkarmayacağım." şeklinde konuştu.

Editör: Wan Haber