Her yıl dünyanın farklı ülkelerinde yapılan, insanın doğada çetin şartlar karşısında yaşadığı zorlukları hissetmelerini konu alan uluslararası ''Tuff Guy'' (Sert Adam) isimli yarışma, Çanakkale Savaşları'nın 100. yılı olan 2015'de ÇOMÜ Teknopark alanında yapılacak.
İÇDAŞ Halkla İlişkiler Müdürü Suat Karataş ile Şerif Mutlu ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Teknopark Müdürü Doç. Dr. Akın Pala, Rektör Prof. Dr. Sedat Laçiner'i makamında ziyaret etti. Her yıl dünyanın farklı ülkelerinde yapılan, insanın tabiattan çetin şartlar karşısında yaşadığı zorlukları hissetmelerini konu alan uluslararası ''Tuff Guy'' (Sert Adam) isimli yarışmanın ÇOMÜ Teknopark alanında yapılması teklifinde bulunuldu. Suat Karataş, bu yaz başlayacak yarışmanın Çanakkale Savaşları'nın 100. yılı olan 2015'de Çanakkale'nin adını uluslararası zeminde tanıtacak bir faaliyet olduğunu, yarışmayı İÇDAŞ ÇOMÜ iş birliğiyle gerçekleştirmekten duyacakları memnuniyeti dile getirdi.
ÇOMÜ Teknopark alanının bu yarışma için Çanakkale'deki en uygun yer olduğunun konuşulduğu görüşmede, Rektör Laçiner, Çanakkale'nin tanıtılacağı her iyi çalışmada yer almaktan duyacağı mutluluğu ifade etti.
(GD-MŞ)

15.01.2013 11:10:26 TSI

Editör: Wan Haber