Kars, Ardahan, Iğdır ve Ağrı'da faaliyet yürüten Serhat Kalkınma Ajansı'nın (SERKA), 2013 yılı mali destek programları için girişimcilere ve kar amacı gütmeyen kurum temsilcilerine yönelik bilgilendirme toplantıları devam ediyor.
Serhat Kalkınma Ajansı, İktisadi Gelişme Mali Destek Programı-3, Örnek Büyükbaş Hayvancılık İşletmelerinin Geliştirilmesi Mali Destek Programı-2 ile Kurumsal Kapasitenin ve Beşeri Sermayenin Geliştirilmesi Mali Destek Programı olmak üzere 3 destek programı için başlattığı bilgilendirme toplantılarına devam ediyor. Ajansın sorumlu olduğu tüm il ve ilçelerde 13 Aralık'ta başlayan bilgilendirme toplantıları 21 Aralık tarihine kadar devam edecek. Toplantılarda ajans uzmanları tarafından KOBİ temsilcileri, girişimciler ile çiftçilere İktisadi Gelişme Mali Destek Programı-3 ve Örnek Büyükbaş Hayvancılık İşletmelerinin Geliştirilmesi Mali Destek Programı-2 hakkında, kâr amacı gütmeyen kurum ve kuruluş, üniversiteler ve sivil toplum örgütlerine de Kurumsal Kapasitenin ve Beşeri Sermayenin Geliştirilmesi Mali Destek Programı hakkında bilgi veriliyor.
Girişimcilerin ve kar amacı gütmeyen kurum temsilcilerinin büyük ilgi gösterdiği bilgilendirme toplantıları hafta boyunca Kars, Ağrı, Ardahan ve Iğdır il ve ilçe merkezlerinde devam edecek.
Bilgilendirme toplantılarının ardından il merkezlerinde proje hazırlama eğitimleri verilecek.
SERKA'nın teklif çağrısına çıktığı 3 mali destek programı için 8 Şubat 2023 tarihine kadar başvuruda bulunulabilir.
(IÇ-AT-Y)

17.12.2012 16:22:46 TSI

Editör: Wan Haber