Trabzonspor'un tecrübeli oyuncusu Serkan Balcı, ligin ilk yarısında kadro genişliğinin sıkıntılarını yaşadıklarını söyledi.
Trabzonspor'un tecrübeli oyuncusu Serkan Balcı, Spor Toto Süper Ligin ilk yarısını hedeflerin ve beklentilerin altında tamamladıklarını belirterek, "Ligdeki durumumuz ve aldığı sonuçlarla birlikte beklentilerin altında puan toplamamız bizim için kötü bir durum. Takıma bu duruma getiren bizler olduğumuza göre bu durumu düzeltmekte bize düşüyor. Antalya kampı bizim için çok önemli oynayacağımız hazırlık maçları da takım olma yolunda bize önemli getirileri olacağını düşünüyorum. İkinci yarıya takım ruhunu yakalayarak girmemiz gerekiyor. Bunu sağlayamazsak ilk yarıdaki gibi başarısız oluruz. Devre arasını çok iyi değerlendirip ikinci yarıya iyi başlamalıyız" dedi.
Serkan Balcı takımdaki kadro genişliğinin takımı olumsuz etkilediğini söyleyerek, "Bir oyuncu bir takımda yer alıyorsa o takımda oynamak ister. Bizim kadromuzda bir birinden değerli 28 oyuncu var. Bu oyuncuların hepsinin oynama şansı ve kadroya girme şansı yok. Yedeklerle birlikte sahaya 18 kişi çıkıyorsunuz. Oynamayan her oyuncu mutsuz olur" diye konuştu.
Sezon başında yaşadığı hastalık nedeniyle inişli-çıkışlı bir grafik sergilediğini belirten Serkan, "Uzun bir süre takımdan ayrı kalmak zorunda kaldım. Haftalar ilerledikçe performans olarak iyi bir seviyeye geldiğimi düşünüyorum. Antalya kampını en iyi şekilde değerlendirip takım olarak hep birlikte iyi bir seviyeye geleceğimize inanıyorum" ifadelerini kullandı.
(GÖK-BÇ-S)

01.01.2013 15:26:40 TSI

Editör: Wan Haber